Dret Laboral

Som especialistes en la organització judicial i en l’assessorament integral i defensa judicial en qüestions laborals i de la Seguretat Social. JNR Advocats Economistes aporta coneixements exhaustius en les relacions laborals a l’empresa.

El treball de JNR Advocats Economistes es basa en un equip multidisciplinari que analitza les relacions laborals des de les diverses perspectives dels professionals que el conformen —advocats, economistes, fiscalistes entre d’altres especialitats—. Aquest fet, li aportarà al nostre client solucions globals, personalitzades i eficaces al seu problema.
En temes d’assessorament i gestió laboral el nostre equip s’encarrega des de la contractació laboral en relacions ordinàries i especials d’alta direcció, modificació, suspensió i extinció de contractes de treball, rebuts de salaris, liquidació d’assegurances socials, convenis col·lectius i ajornaments extraordinaris, estudis de costos laborals, compensació i beneficis, auditories laborals d’empresa o tramitacions davant l’OTG i la TGSS.

En cas de conflicte amb l’Administració, JNR Advocats Economistes posa el seu equip a la seva disposició per per ajudar-lo mitjançant un assessorament exhaustiu previ, i en la seva defensa en el cas d’arribar a produir-se el conflicte administratiu.

Més serveis relacionats
Consulta’ns