Avís Legal

En virtut de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de caràcter personal, l’informem que les seves dades reflectides a aquesta comunicació, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de l’empresa mercantil JNR ADVOCATS ECONOMISTES S.A., CIF: A-65.6911.370. La finalitat d’aquest fitxer és gestionar el servei sol·licitat.

JNR ADVOCATS ECONOMISTES S.A. no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en les pàgines d’Internet de JNR ADVOCATS ECONOMISTES S.A..

Amb els límits establerts a la llei, JNR ADVOCATS ECONOMISTES S.A. no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines d’Internet. Els continguts i informació de les pàgines d’Internet de NR ADVOCATS ECONOMISTES S.A. estan elaborades per professionals degudament qualificats per a l’exercici de la seva professió. No obstant això, els continguts i informació no vinculen a l’esmentada corporació ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus, doncs es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet de NR ADVOCATS ECONOMISTES S.A. poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de tercers. Per tant, aquesta no podrà assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers. Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de JNR ADVOCATS ECONOMISTES S.A. o els seus llicenciats. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de JNR ADVOCATS ECONOMISTES S.A..

Així mateix, per accedir als serveis que JNR ADVOCATS ECONOMISTES S.A. ofereix a través del website, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix la LOPD 15/1999, de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades en els fitxers de JNR ADVOCATS ECONOMISTES S.A., amb la finalitat de prestar i oferir els nostres serveis. Així mateix, l’informem de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, en c. Roger de Flor, 47-49 Local 08302 Mataró (Barcelona), o bé, enviar un correu electrònic a info@jnradvocats.com.

La seva acceptació al present Avís Legal suposa la prestació del seu consentiment exprés perquè JNR ADVOCATS ECONOMISTES S.A. pugui remetre-li comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o altre mitjà de comunicació equivalent, en els termes que estableix la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic. En el supòsit de no estar interessat en rebre aquest tipus de comunicacions pot dirigir-se a JNR ADVOCATS ECONOMISTES S.A., a l’adreça anteriorment indicada o al correu electrònic info@jnradvocats.com, manifestant la seva voluntat.