Assegurances

JNR Advocats Economistes vetlla per la seva seguretat, la de la seva família i la del seu patrimoni. Perquè vostè tingui la màxima cobertura a tot tipus de riscos posem a la seva disposició el nostre equip expert en auditoria d’assegurances. Oferim assessorament i servei per a tots tipus d’assegurances particulars, vida risc, vida estalvi, plans de pensions, fons d’inversió, salut, empreses, PYMES, responsabilitat civil, accidents individuals, accidents col·lectius i automòbils, entre d’altres.

De la mà d’Allianz Seguros oferim les prestacions que més s’ajustin a les seves necessitats, amb l’objectiu d’obtenir la seva màxima satisfacció. Allianz Seguros és una una de les companyies líders del mercat de les assegurances, amb més de 3 milions de clients. Compta, a més, amb una de les games de productes més completes i innovadores basada en el concepte de seguretat integral. Per això, els productes i serveis que oferim van des de l’àmbit personal i familiar a l’empresarial.

Per aquesta vocació de servei, professionalitat i experiència acumulada, JNR Advocats Economistes aposta per Allianz Seguros i ofereix als seus clients uns serveis que s’ajusten cent per cent als valors inherents de la nostra empresa.

Agent nº C010938814824R

PARTICULARS

EMPRESES

Consulta’ns